LC 03 doet mee aan de internationale wastechallenge

Tijdens de eerste week van maart zullen verschillende serviceclubs op internationaal niveau samenwerken om de wereld een beetje schoner te maken! Deze challenge wordt georganiseerd door Ladies’ Circle International, Round Table International, Agora Club International, 41Club International en Tangent Club International.  LC03 Groningen deed natuurlijk ook mee! Met een grote groep ladies en een aantal…

Lees verder!

Kerstmaaltijden voor de Groningers

In samenwerking met Stichting Present hebben we donderdagavond 17 december 2020 verse kerstmaaltijden, gebracht aan Groningers met een Stadjerspas. Deze maaltijden, eigenlijk beter genaamd: kerstdiners, zijn bereid door studenten van het Noordepoortcollege. Wat een hartverwarmende reacties kregen we van de ontvangers. Een mooi initiatief om te ondersteunen als Ladies’ Circle!

Handen uit de mouwen-actie

In samenwerking met Stichting Present hebben we vandaag een woning bewoonbaar gemaakt voor een alleenstaande vader en zijn dochter. In verschillende shifts hebben we de klus in een dag kunnen klaren. Een hele mooie manier om heel direct iets te kunnen betekenen voor een ander.

Ladies’ Circle Choco Actie

Het landelijke doel van Ladies’ Circle Nederland is Stichting Neurofibromatose (NF). Wij proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar deze ziekte. Om dit doel te bereiken heeft Tony’s Chocolonely vier chocolade items ter beschikking gesteld. Wij hebben met onze Circle ter waarde van €3.214,- aan chocolade verkocht. Een deel van deze…

Lees verder!

Benefiet filmavond Make-A-Wish

Wij organiseerden 5 maart een uitverkochte benefietfilmavond voor Stichting Neurofibromatose. Naast de spannende film ‘On the Basis of Sex’ was er ook een loterij met mooie prijzen. Er is die avond €2.578,- opgehaald voor Stichting Neurofibromatose. We willen al onze geweldige sponsoren en bezoekers bedanken voor hun bijdrage aan deze bijzonder geslaagde avond.