Tony's Chocolonely Actie

Ben jij gek op chocola of wil je je familie, vrienden, werknemers of zakelijke relaties* verwennen, zomaar, voor Sinterklaas of voor Kerst? Er is nu een geweldig lekkere actie samen met Tony’s Chocolonely! Voor Sinterklaas hebben we een letterreep S in de smaken melk karamel zeezout, melk pepernoot of puur pepernoot. Voor Kerst hebben we een kerstboomreep in de smaak melk gemberkoekjes en een adventskalender! Natuurlijk hebben we ook de Tiny Tony’s mixdoos weer in de aanbieding.

Van elk chocolade item gaat er €3 tot €4 naar ons landelijke goede doel Stichting Metakids en je steunt met jouw aankopen ook nog eens cacaoboeren in Ivoorkust en Ghana.

Bestellen kan tot en met vrijdag 29 oktober en ze worden voor 1 december geleverd.

 

*Let op: deze actie vindt plaats vanuit een stichting waardoor de BTW niet aftrekbaar is. We kunnen wel een factuur maken voor grote bestellingen.

Informatie

Beschikbare items:

  • Letterreep “S” Melk karamel zeezout: €5
  • Letterreep “S” Melk pepernoot: €5
  • Letterreep “S” Puur pepernoot: €5
  • Kerstboomreep Melk gemberkoekjes: €5
  • Adventskalender: €15
  • Tiny Tony’s mixdoos: €8

Bestel uiterlijk 29 oktober!

NU BESTELLEN

De opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Metakids

Goede doel: Stichting Metakids

Metabole ziekten, ook wel stofwisselingsziekten genoemd, zijn één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Bij deze kinderen gaat er vanaf de geboorte iets mis in de ‘chemische fabriek’ van hun lichaam. Voedingsstoffen worden niet goed opgenomen of niet goed afgebroken. Zonder behandeling wordt het kind ziek en in plaats van dat het gezond opgroeit, begint een proces van onomkeerbare lichamelijke en verstandelijke aftakeling. Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet eens.

Stichting Metakids zet zich in voor alle kinderen met een metabole ziekte door wetenschappelijk onderzoek te financieren en deze slopende ziekten bekend te maken.

Veel Circles in Nederland proberen gedurende 2 jaar zoveel mogelijk geld op te halen, middels zelfgeorganiseerde acties. Meer weten? Kijk op de website van de Nationale Service Raad.